Októberi programsoroló

HAVI PROGRAMSOROLÓ

2023. október

2023. október 1. vasárnap, 17 óra    
"A zene az kell..." - CSENGI ÉS TANÍTVÁNYAI
Rimóczi-Forró Csengele tanítványainak koncertje
A ZENE VILÁGNAPJA alkalmából
a művelődési házban

Bővebben...
Csipkeverő szakkör

CSIPKEVERŐ SZAKKÖR

CSIPKEVERŐ SZAKKÖR – csatlakozási lehetőség!
A művelődési házban a tavalyi évben indult csipkeverő kézműves szakkörbe néhány új tagot tudunk fogadni. A foglalkozásokat minden 2. kedden 17.30-20.30 óráig Vonsik Zsuzsa, a Csipkekészítők Országos Egyesületének elnöke tartja a művelődési házban.

Bővebben...
Geopolitika

ZSÁMBÉKI GEOPOLITIKA AKADÉMIA

Merre tart a világ 2023-ban? Megtudhatjuk Dr. Jászberényi József népszerű előadásaiból, melyekre Zsámbék Város Önkormányzata támogatásának köszönhetően továbbra is ingyenesen várjuk az érdeklődőket a Zsámbéki Művelődési Házban.

Az őszi félév részletes programja:

Bővebben...
Kagami-Ryu

KAGAMI-RYÚ ZSÁMBÉK

"Szeptembertől újra szeretettel várok mindenkit edzéseimen! Tanulj bele Te is a harcművészetek világába és legyél egy baráti közösség tagja. Mozgás mellett a jó hangulat is garantált. Csatlakozz csapatunkhoz!
Az edzések időpontja: minden csütörtökön 17:30-19:00

Bővebben...
sakk

SAKK SZAKKÖR

Az új tanévben is indul SAKK SZAKKÖR GYEREKEKNEK Pregitzer György vezetésével a Zsámbéki Művelődési Házban. A foglalkozások heti 1 alkalommal, csütörtök délutánonként lesznek.
ELSŐ ALKALOM: 2023. szeptember 14. csütörtök, 17 óra.

Bővebben...
Toldi mozi

TÁJOLÓ MOZI

2023. október 4. szerda, 10 óra, 15 óra, 18 óra
Az Uránia Nemzeti Filmszínház országjáró programja Zsámbékon

IGAZI MOZI! Profi technika, mozigépész, válogatás a legújabb magyar filmekből, méghozzá helyben és ingyenesen! Megyénként 1 település kapta meg ezt a lehetőséget, Pest megyében Zsámbék.

Bővebben...
Felhívás

FELHÍVÁS

KERESSÜK A FALU TÁNCOSAIT
– avagy: csőszlegények és csőszlányok kerestetnek
Szeretettel várjuk olyan fiatalok – lányok, fiúk és párok – jelentkezését, akik legalább 12 évesek és szívesen felvonulnak viseletben a menetben, részt vennének a menet állomásain a közös táncban 2023. szeptember 23-án.
Az esemény előtt, augusztus 23-án kezdődik majd a tánctanulás a Zsámbéki Művelődési Házban, a koreográfia néhány jó hangulatú próba alatt könnyen elsajátítható.
JELENTKEZÉS, bővebb információ: +36 20 665 9464